Sisältölaatikko

Tällä hetkellä käynnissä olevat työt

Tammi-ikkunoiden valmistus

As Oy Oulun Caritas, ikkunoiden huoltotyöt.

Yrityksemme kasvaessa tulemme laajentamaan liiketoimintaa. Tulemme päivittämän nettisivut ajan tasalle kun laajennustoiminta on valmis.

Yhteystiedot


oulunikkunahuolto
@gmail.com

040-7084379
050-4160050


Referenssit

2020 Tyrnävän kirkon ikkunoiden ja ovien restaurointi

Ikkunat valokuvattiin ennen irroitusta ja merkittiin paikat ikkunakaavioihin. Pokat kuljetettiin verstaale jonka jälkeen ikkunakitit poistettiin. Lasit irrotettiin ja laitettiin pitkäaikaiseen liotukseen. Pokista poistettiin maalit, maalit lämmitettiin infralampulla ja pehmennyt mali kaavittin pois.Pokiin tehtiin tarvittavat puukorjaukset. Tämän jälkeen pinnat hiottiin ja käsiteltiin homeentappajalla. Lasit laitettiin takaisin paikoilleen, rikkoutuneet lasit korvattiin vedetyllä lasilla 3mm. Lasikynteelle laitettiin pellavaöljykitti johon lasi painettiin tiukasti kiinni, lasi kiinnitettiin lasituslankalla. Tämän jälkeen suoritettiin kittaus ja jätettiin kuivamaan. Kun kitti oli kuivunut 5 vrk:tta suoritettiin pokan maalaus pellavaöljymaalilla kahteen kertaan. Maalin kuivattua pokat asennettiin paikoilleen ja helat asennettiin paikoilleen. Kunnostettavia pokia kirkossa oli 388kpl.

Kirkon ovet restauroitiin samalla periaatteella kuin kirkon ikkunatkin. Ovilehtiä kirkossa oli 9kpl. Kuvia tulossa kuva-albumiin työvaiheista.

2020 Oulun kauppahallin ovikorjaukset

Kauppahallin heiluriovien / huoltosiiven ovien kunnostukset. Kuvia tulossa kuva-albumiin.

Stara, Helsingin kaupunki

LPK Käpylinnan ikkunoiden restaurointi mallien teko 3kpl.

As Oy Hilkkurinne

Yhtiön ikkunoiden tiivistykset.

As Oy Oulun Juhonpuisto

Yhtiön ikkunoiden ulkopintojen huoltomaalaus.

Pienkorjauksia taloyhtiöille ja rakennusliikkeille